CREATIEF. REALISTISCH. & KLAAR VOOR DE START.

Designstudio Brand95

Wij leven in een tijdperk waarin er meer bedrijven zijn dan ooit. Volgens de KvK staan er op dit moment ruim 1,9 miljoen bedrijven geregistreerd in Nederland. Wij willen bedrijven laten opvallen in deze grote grijze massa.

Ons doel is uw bedrijf nog aantrekkelijker te maken voor uw doelgroep. Zo creëren wij met design en branding een passend imago en herkenning.

Wij maken logo's en huisstijlen, daarnaast verzorgen wij de complete branding van uw bedrijf. Dankzij onze creativiteit is niets onmogelijk!

Logo/Huisstijl

Dit is waar het allemaal begint, het hart van uw uitstraling. Hierin leggen wij uw verhaal en identiteit vast. Zo kunt u uw doelgroep aanspreken zonder een woord gesproken te hebben. Door middel van branding zorgen wij voor herkenning en meer bekendheid.

Drukwerk

De branche die langzaamaan afsterft? Dacht het niet!
Drukwerk is nog steeds een belangrijk onderdeel van de branding en promotie. Met een snufje anders denken transformeren wij drukwerk van een ‘simpel vel papier’ naar een representatief en verkoopbevorderend middel.

Websites

Je kunt er niet meer om heen, de digitale wereld groeit exponentieel, net als de mogelijkheden om online op te vallen! Daar maken wij graag gebruik van; wij maken websites die niet alleen qua looks maar ook met dynamiek, gebruikerservaring en gadgets uw doelgroep gaan aanspreken.

Signing

Uw auto, uw gevel, uw kantoor; alles wordt leuker met signing. Signing zorgt ervoor dat u zichtbaar wordt. Naast een herkenbaarheidsbom (Wat dacht u van die gele M?) komt u ook professioneler en betrouwbaarder voor de dag.
Goede signing? Dat blijft hangen!

Audio Visueel

Ook audiovisueel is in beweging. Één beeld zegt meer dan 1000 woorden, moet u eens voorstellen wat een filmpje doet. Dè manier voor een snelle impressie of misschien zelfs om viral te gaan! ’t is maar net wat u wilt.

’n keer wat anders?

Wij bedenken graag totaal nieuwe concepten! Iets origineels? Iets ludieks? Iets grappigs? Kom maar op, samen met u gaan wij het uitvinden en realiseren. Opvallen hoeft niet moeilijk te zijn!

CREATIEF.
REALISTISCH.
& KLAAR VOOR DE START.

CREATIEF.
REALISTISCH.
KLAAR VOOR DE START.

Wij zijn designers.
Dit is ons portfolio.
Hier zijn we trots op.

Psst. Meer zien? Klik dan hier!