Ontwerpers met nieuwe ideeën.

Wij zijn designstudio Brand95. Van huis uit grafische vormgevers met een breed scala aan interesses en vaardigheden die een grote ondersteunde factor bieden voor jouw marketing. Van illustreren, animeren tot signen en het bouwen van websites. Zie onze dienstenpagina voor uitgebreide informatie over wat wij allemaal voor jouw kunnen betekenen.

aan de slag!

Even

kennis

maken?

Brand95 is een grafisch bureau dat zich bezig houdt met het realiseren van je reclame- en huisstijluitingen. Met een haast onnatuurlijke passie voor ontwerp gaan wij met veel enthousiasme aan de slag met allerlei reclame vraagstukken. Met één hoofddoel voor ogen. Zodat jij je aandacht aan je eigen bedrijf kunt geven. Brand95 bestaat uit twee vaste medewerkers, en een groot collectief aan creatieve partners die samen met hen jouw ontwerpen gaan realiseren.

Niels Hofmeijer

Grafisch vormgever / Creatief meesterbrein

Gilian Bos

Grafisch vormgever / Creatief meesterbrein

Om jong te blijven hebben wij ook altijd stagiaires aan boord. Zo blijven wij up-to-date van nieuwe trends en software. En helpen wij hen om van creativiteit hun werk te maken. Ben jij opzoek naar een veelzijdige stageplaats?

Stuur een mail naar info@brand95.nl en wie weet!

Opzoek

naar een

stage?

Zover naar beneden gescrold?

Samen werken?

Contact opnemenPortfolio